Free Websites at Nation2.com
Servicii vopsitorie electrostatica
Servicii vopsitorie electrostatica

Vopsitul in camp electrostatic este mult mai calitativ, janta fiind curatata pana la metal prin sablare iar dupa aceea se aplica vopsea sub forma de pulbere care se usuca in cuptor, la temperatura de 210 grade.Peste aceasta vopsea se aplica un strat de lac iar vopseaua ramane cu un luciu foarte frumos. Dupa ce determinati tipul de material pe care doriti sa-l acoperiti cu vopsea, acesta trebuie sa fie tratat si pregatit pentru vopsire prin sablare sau metode chimice prin intermediul acestor proceduri, ne asiguram ca substratul pe care se va aplica vopseaua pulbere nu prezinta uleiuri, oxizi etc. Daca este cazul, trebuie mascate toate partile pieselor unde nu dorim ca vopseaua sa se depuna. Acest lucru se face cu intermediul benzilor si dopurilor din materiale siliconice ( rezistente la temperaturi ridicate )

Servicii vopsitorie in camp electrostatic Bucuresti

Pentru protejarea impotriva scanteilor periculoase, care se produc in special la caderi de tensiune, se prevede o instalatie de protectie care reduce progresiv tensiunea instalatiei de pulverizare si o scoate din functiune. La trecerea obiectului de vopsit printre pistoalele de pulverizare, acesta nu trebuie rotit (invartit). La instalatia de uscare, trebuie sa se elimine posibilitatea aprinderii vaporilor de vopsele prin limitarea si controlul temperaturii si asigurarea functionarii permanente a ventilarii ori dupa caz a instalatiilor de vidare sau inertizare. Partile metalice ale cuptoarelor cu aer in circulatie si care folosesc benzi rulante se leaga la priza de pamant.

in cazul jentilor, acestea sunt vopsite in prima etapa cu un strat de grund, prin procedeu electrostatic. Urmeaza aplicarea propriu-zisa a culorii alese de client si la final, acoperirea jentii cu un lac protector, tot prin procedeu electrostatic. intre fiecare vopsire, jentile sunt tratate termic, la cuptor.Unul din avantajele principale ale vopsirii electrostatice il reprezinta acoperirea calitativ superioara fata de modalitatile de vopsire conventionale (vopsea lichida), rezultatul fiind o pelicula dura, rezistenta la actiune mecanica (stratul de vopsea nu se crapa la indoire, nu se exfoliaza) si la factorii meteorologici. Instalatiile si echipamentele electrice, si celelalte utilaje folosite in incaperile de degresare, preparare a vopselor, grunduire, vopsire si lacuire vor fi corespunzatoare mediului exploziv sau vor avea protectii corespunzatoare astfel incat sa nu constituie surse de initiere a exploziilor.

 click aici , vopsitorie in camp electrostatic Bucuresti , vopsitorie in camp electrostatic

Alege calitatea prin servicii vopsire electrostatica

Chiar daca acest lucru inseamna realizarea unor schimbari drastice ale unei modalitati de lucru care ne-a devenit familiara si la indemana, nu ezitam sa ne adaptam la noua tehnologie. Dar recompensele merita tot efortul, principala fiind aceea ca suntem in stare sa va oferim, mereu, cele mai bune produse si cele mai bune servicii.Spre deosebire de vopselele traditionale, lichide, stratul aplicat prin vopsire electrostatica nu prezinta iregularitatile, diferentele de nivel, formele de picaturi si de bule de aer care apar, deseori, pe straturile de vopsea obisnuita. Vopsirea pieselor cu vopsea pulbere in camp electrostatic asigura o calitate superioara a produsului finit, atat din punct de vedere al rezistentei mecanice, la coroziune, cat si a aspectului comercial.

Vopsit electrostatic o alegere potrivita

Acest tip de vopsire este un proces folosit pentru a acoperi suprafetele de aluminiu cu vopsea de tip poliester. Protectia aluminiului impotriva coroziunii este asigurata de o pregatire prealabila a suprafetei, de compozitia pudrei de poliester si de conditiile de aplicare a vopselei.Pentru toate produsele noastre exista posibilitatea vopsirii electrostatice intr-o paleta coloristica foarte variata, avand la dispozitie o linie de vopsire in camp electrostatic care acopera o gama tipodimensionala si o paleta coloristica aproape nelimitata, precum si o linie performanta de pregatire a suprafetelor Binenteles nu trebuie neglijat nici aspectul ecologic si impactul asupra mediului, iar in acest domeniu instalatia corespunde intrutotul normelor ecologice in vigoare din Uniunea Europeana.

De ce sa optez pentru vopsit electrostatic?

Astfel, prin setarea unui nivel optim de incarcare a pulberii, tensiunea de electrod se regleaza automat in functie de distanta dintre pistol piesa si de forma geometrica a piesei.In acest proces, pulberea se incarca cu sarcina pozitiva, prin cedarea de electroni care se scurg la masa. Astfel, pulberea pulverizata prin duze este incarcata electrostatic, fara generare de sarcina si camp electrostatic extern. Motivul principal pentru care se prefera aceasta tehnologie este aderenta net superioara a vopselei la suprafata metalica tratata, cat si uniformizarea mult mai buna a stratului de vopsea. Vopseaua este atrasa de elementul ce urmeaza a fi acoperit, incarcat si el cu o sarcina electrica, realizandu-se astfel o pelicula uniforma de vopsea.

La vopsitoriile mari, automatizate se ajunge ca dintr-un singur kilogram de pulbere sa se acopere 11-12 m patrati ( sistemul de recuperare este foarte bine pus la punct, adica cabina este una performata, se folosesc filtre separate pentru fiecare culoare, utilajele de vopsite sunt foarte bine curatate inainte de schimbarea culorii, atmosfera din cabina si in general din vopsitorie electrostatic este foarte bina controlata, adica nivelul de praf atmosferic este foarte scazut - chiar inexistent ). FOLOSITI TENSIUNI MARI !!! Va recomand o tensiune de minim 70kV in acest fel nu veti avea probleme, adica va cade de pe piesa doar volumul excedentar de pulbere, veti controla foarte bine grosimea filmului si veti primi structura dorita dupa polimerizare.Este recomandat sa fie tinuta in ambalajul original, adica saci de polietilana in cutii de carton ondulat. Nu va recomand sa o tineti in alte recipiente. Temperatura depozitului dvs. trebuie sa fie intre 10-30 grade C, sa nu bata soarele si cutiile sa nu fie in contact cu solul sau cu peretii se recomanda o depozitare pe paleti de lemn.

Un avantaj ar fi ca linia de conectare a alimentarii cu pulbere, de ex cea de la container si de la pistol, sa fie cat mai continua evitanduse astfel depunerile de pulbere, pentru ca se usureaza viteza de curatare a rutei pentru pulbere si schimbarea de la o culoare la alta. In a treia tehnica, pulberea dintr-un container cu baza plata poate fi fluidizata si transmisa la pulverizator prin folosirea unui vid creat . Unele generatoare sunt proiectate ca sa ofere iesiri negative si/sau. Toate generatoarele ar trebui sa aiba inclus un dispozitiv de reglaj pentru supraincalzire in caz de defectiune. In caz ca se produce un scurt circuit in system, generatorul de inallta tensiune ar trebui sa se inchida imediat si aditional alarme vizuale sau auditive ar trebui sa indice ca ceva este an neregula.

Tag: click aici vopsitorie in camp electrostatic Bucuresti vopsitorie in camp electrostatic